Pep Busquets tanca amb notable la fase final de la lliga

Malgrat que encara té fitxa de vinculat amb el Joventut i està cedit a l'Alacant, el granollerí ha mostrat un gran rendiment 

Esports

| Pep Busquets Twitter

Pep Busquets ha aprofitat l'oportunitat de seure de nou a la banqueta del Divina Joventut durant la fase final de la Lliga Endesa a València. L'exhibició de l'escorta granollerí en aquests darrers partits podria ser un al·licient per generar expectatives de retorn al primer equip club badaloní. El granollerí de només 21 anys, encara té fitxa de vinculat amb el Joventut i està cedit a l'Alacant, però ha mostrat un gran rendiment els quatre dels cinc partits que va vestir la samarreta verdinegra a La Fonteta.

Tot i que es va quedar sense anotar davant Unicaja i Canàries, Busquets va participar amb 8 punts en la victòria davant el  sorprenent campió KirolBet Baskonia i va deixar una molt bona impressió en el partit primer contra el Barça, finalista subcampió, anotant set punts i havent sortit de titular.


Les bones sensacions causades per Pep Busquets podrien ser un motiu perquè el Divina és replantegi el contracte que té amb el jugador i poder passar a formar part de la plantilla habitual de l'equip. 

Edicions locals