El lliurament de les beques Josep Homs es retransmetrà en streaming

L'acte d'aquest vespre a les 19 h es podrà veure a través d'Instagram i Facebook

Societat

Joves becats i la junta avaluadora de l'any passat
Joves becats i la junta avaluadora de l'any passat | Ajuntament de Granollers

Avui, dilluns (19 h), la sala Francesc Tarafa acollirà el lliurament de les beques d'estudi Memorial Josep Homs, un acte que enguany es podrà seguir per streaming, per mitjà del Facebook de l'EMT i de l'Instagram.

Hi assistiran l'alcalde, Josep Mayoral; el regidor d'Educació, Francesc Arolas; la vídua de Josep Homs, Fina Martí; la directora de l'EMT, Montserrat Bosch; la coordinadora pedagògica, Laura Pou, i alumnes i professorat del centre educatiu.

Durant l'acte es visionarà un audiovisual i es lliuraran les quatre beques Memorial Josep Homs –segons el veredicte de la Junta Avaluadora–, a alumnat de darrer curs de cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat que l'any que ve faran estudis universitaris (per un valor de 1.000 euros cadascuna); les quatre beques de l'Associació Pedagògica de l'EMT; els reconeixements als tres alumnes de 4t d'ESO amb millor expedient acadèmic; i les matrícules d'honor de batxillerat i cicles formatius.

La convocatòria municipal Memorial Josep Homs (Granollers, 1954-1997), que enguany arriba a la 23a edició, homenatja el reconegut geògraf, professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers.

Edicions locals