Les parades de fruita i verdura del mercat recuperen el seu emplaçament habitual

Les darreres setmanes, durant la represa de l'activitat postconfinament, ocupaven l'avinguda del Parc i les places Pau Casals i Barangé

Societat

El mercat d'aquest dijous, 2 de juliol, ja tindrà les parades d'alimentació en les mateixes ubicacions on eren abans de la pandèmia de la Covid. Així, tornaran sota la Porxada, al carrer de Sant Josep i Sant Jaume, a la plaça Maluquer i Salvador, i a la plaça Perpinyà, tal com acordava la setmana passada l'Ajuntament amb els marxants.
 

Dijous passat el mercat van recuperar les 370 parades habituals abans de l'estat d'alarma i, en la majoria dels casos, ocupen el mateix espai que tenien. Ara, amb el retorn de les 71 parades d'alimentació el mercat es recuperen totes les ubicacions. Només es mantindran en llocs provisionals les parades del carrer de Santa Esperança que ara són al carrer Marià Maspons i algunes més que eren en punts de carrers estrets, on no era possible mantenir la distància social.

Les normes higièniques i de seguretat es continuen mantenint tant per a paradistes com per a clientes i clients. Cal dur mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. Es pot triar el producte sempre que es facin servir guants d'un sol ús.

Edicions locals