L'EMT clou el curs amb el lliurament de les beques als millors estudiants

Els ajuts del Memorial Josep Homs han estat per Jaume Monfulleda, Helena Serra Palanca, Andrea Serra López i Ada Sitjar

Societat

Els joves becats davant de la sala Tarafa
Els joves becats davant de la sala Tarafa | Ajuntament de Granollers

Jaume Monfulleda Canal, Helena Serra Palanca, Andrea Serra López i Ada Sitjar Villegas són els quatre alumnes de darrer curs de cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat que l'any que ve faran estudis universitaris que han rebut la beca Memorial Josep Homs, que es va lliurar dilluns al vespre a la Sala Tarafa, en el marc de la cloenda del curs de l'Escola Municipal del Treball (EMT).

La junta avaluadora de la beca estava integrada per Francesc Arolas, regidor d’Educació; Montserrat Bosch, directora de l’EMT; Lluïsa Sol, exprofessora del centre, i Fina Martí, vídua de Josep Homes, que va exercir de secretària. Els quatre joves becats rebran 1.000 euros destinats a pagar part de la matrícula universitària.  

Durant l'acte, que també va comptar amb l'assistència de  l'alcalde, Josep Mayoral; Laura Pou, coordinadora pedagògica, i alumnes i professorat del centre educatiu, també es van lliurar les quatre beques de l'Associació Pedagògica de l'EMT; els reconeixements als tres alumnes de 4t d'ESO amb millor expedient acadèmic i les matrícules d'honor de batxillerat i cicles formatius.

La convocatòria municipal Memorial Josep Homs (Granollers, 1954-1997), que enguany arriba a la 23a edició, homenatja el reconegut geògraf, professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers.

L’acte, amb públic restringit, es va poder seguir en directe a través de les xarxes socials de l'EMT.

Edicions locals