Torna la Sincro Fest al CNG, una aproximació per als infants a la natació artística

Serà l'11 de juliol i està dirigida a nens i nenes del 2012 al 2016

Esports

Torna la Sincro Fest al CNG, una aproximació pels infants a la natació artística
Torna la Sincro Fest al CNG, una aproximació pels infants a la natació artística

Descobrir la natació artística, gaudir practicant un nou esport i fer nous amics i amigues. Amb aquesta finalitat el Club Natació Granollers (CNG) celebra una nova edició de la Sincro Fest, una jornada lúdica i de caràcter gratuït que tindrà lloc el pròxim 11 de juliol, de 10 h a 12 h, i que està dirigida a nens i nenes nascuts entre els anys 2012 i 2016. 

Durant la matinal de natació artística, coneixeran una mica més d’aquest esport mitjançant circuits d’habilitats, activitats en sec i coreografies a càrrec de tècnics especialitzats en aquesta modalitat esportiva. Els participants també podran veure en acció a les nedadores de la secció de natació artística realitzant una exhibició per tancar la jornada, que es desenvoluparà amb les màximes garanties de seguretat i higiene enfront de la COVID-19: ràtios, material sanejat i individual, distàncies interpersonals.

Per a participar en la Sincro Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web del Club. El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, es realitzarà a la sala polivalent del Club la presentació a les famílies de la jornada i un esmorzar per a tots els participants.

La natació artística, més popularment coneguda com a natació sincronitzada, és un esport aquàtic molt complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. Es tracta d’un esport individual i col·lectiu apte per a nens i nenes (no és exclusivament femení) i que proposa ballar dins l’aigua al ritme de la música. Com en altres esports, la natació artística és un esport transmissor de valors, entre aquests destaquen el sacrifici, l’esforç, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís.

Edicions locals