La nova col·lecció de moda Jordi Dalmau, de Roca Umbert al món

La nau Dents de Serra ha acollit la desfilada retransmesa per streaming que ha mostrat vestits de núvia versàtils, fins i tot que es reconverteixen en vestits de nit

Societat, Economia

La nova col·lecció de moda Jordi Dalmau, de Roca Umbert al món
La nova col·lecció de moda Jordi Dalmau, de Roca Umbert al món

La nau Dents de Serra de l'antiga fàbrica de Roca Umbert ha estat l'escenari aquesta tarda de la passarel·la de moda que ha servit el dissenyador granollerí Jordi Dalmau per presentar la nova col·lecció de vestits de núvia i nuvi 2021. Per primer cop i, arran de les mesures de protecció davant de la Covid-19, Dalmau ha donat a conèixer les noves propostes per streaming, en un acte on, amb tot, no hi han faltat les mascaretes –de disseny, és clar–.

La nova col·lecció compta amb una cinquantena de vestits exclusius i artesanals. A la desfilada tampoc hi han faltat cares conegudes, ja que la  nedadora olímpica Thais Enríquez i la presentadora i model Elsa Anka l'han apadrinat i hi han fet de models.

Dalmau ha mostrat vestits vistosos acompanyats d'antifaços-mascareta de fantasia. La nova col·lecció del dissenyador granollerí s'ha mostrat del tot versàtil i, fins i tot, ha mostrat dissenys de vestits de núvia que, amb una retirada de la faldilla blanca, es reconverteixen en vestits de nit.

A més, per primera vegada Dalmau ha presentat una petita col·lecció de moda masculina per als nuvis.

Jordi Dalmau encapçala la firma de moda capdavantera del sector nupcial al país, amb dissenys avantguardistes i qualitat artesanal que l'han fet reconegut arreu.

Edicions locals