Estabanell inicia l'última fase de les obres d’adequació de les seves instal·lacions

La rehabilitació de l'edifici del carrer Ponent va finalitzar al gener, i ara s'inverteix en la creació d’espais respectuosos amb el medi ambient

Economia

Estabanell inicia la darrera fase de les obres d’adequació de les seves instal·lacions
Estabanell inicia la darrera fase de les obres d’adequació de les seves instal·lacions

Estabanell & Pahisa ha posat en marxa la darrera fase de les obres d'adequació de les seves instal·lacions ecofriendly al centre de Granollers. Aquesta actuació, que durarà aproximadament mig any, es durà a terme a les dependències de la companyia situades al carrer del Rec 26-28, que connecten amb 'edifici del carrer Ponent 7, que es va posar en marxa a finals de gener.

Segons expliquen des de la companyia, aquesta actuació a les històriques instal·lacions d’Estabanell del carrer del Rec són clau per integrar el conjunt d'edificis i per implementar els reptes mediambientals i organitzacionals de la companyia. Part d'aquests reptes s'assoliran durant les obres, en què, tot i  preservar els elements patrimonials existents, es mantindrà la reducció de residus en l'adequació dels espais, ja que s'utilitzaran sistemes de construcció en sec i prefabricat en taller en el màxim d'elements possibles.

Alhora, s'organitzaran els espais per adaptar-los al benestar dels seus professionals. Pel que fa a l'interior, la reforma actuarà sobre 1.000 metres quadrats, mentre que a l'exterior hi haurà una zona d'aparcament protegida amb pèrgoles fotovoltaiques i espais de treball i descans a l'aire lliure per als professionals de la casa. A més, la reforma interior habilitarà els espais de treball per assegurar unes bones condicions de confort i perquè l’edifici del carrer del Rec quedi connectat, tant des de la planta baixa com des de la planta primera, amb el nou edifici del carrer Ponent.

Finalment, també s'iniciaran les obres d'instal·lació de les plaques solars fotovoltaiques que garantiran la producció i el consum propis d'energia renovable del conjunt de dependències i espais d'Estabanell. A més de sobre les pèrgoles de la zona d'aparcament, les plaques es col·locaran damunt de totes les cobertes del conjunt d’edificis que siguin adequades per allotjar-les.

Edicions locals