CCOO de Catalunya organitza la 29a Escola d'Estiu a Roca Umbert

Entre d'altres, reflexionarà sobre els canvis tecnològics, els demogràfics, en el món del treball, l’emergència climàtica i la pandèmia

Economia

CCOO de Catalunya organitza la 29a Escola d'Estiu a Roca Umbert
CCOO de Catalunya organitza la 29a Escola d'Estiu a Roca Umbert

Dimarts i dimecres vinent tindrà lloc a Roca Umbert la 29a Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya, de forma presencial –amb aforament limitat– o telemàtica en streaming des del web www.ccoo.cat i del seu canal de YouTube. La iniciativa portarà per títol Governar les transicions. Reptes climàtics, digitals i demogràfics i permetrà reflexionar sobre la digitalització, els canvis tecnològics, els demogràfics, l’emergència climàtica i la pandèmia de la Covid-19 i com canvien les formes de treball i les condicions de vida.

L'Escola d'Estiu es farà a la Sala Nau B1 de l’antiga fàbrica tèxtil Roca Umbert. Començarà el dimarts 7 a les 9.30 h amb la inauguració per part de Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Gonzalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona; i Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya. També hi assistirà Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, que farà la cloenda dimecres a les 13 h.

Dimarts també hi haurà els debats No hi haurà treball en un planeta mort (10 h) i Transició energètica (12 h), mentre que dimecres hi haurà els debats Transicions ecosocials: la tecnologia i els valors (9.30 h) i Repte demogràfic i projecte de vida (11.30 h). Finalment, dimecres a les 13 h es farà la cloenda a càrrec de Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Edicions locals