La CNT del Vallès Oriental renova el comitè de direcció

Cristian Carmona és el secretari general i Genís Ferrero el d'Acció Sindical

Economia

La CNT del Vallès Oriental renova el comitè de direcció
La CNT del Vallès Oriental renova el comitè de direcció

Dijous, l'assemblea general d’afiliats i afiliades de la Confederació Nacional del Treball (CNT) al Vallès Oriental va acordar la renovació del Comitè Local del Sindicat d’Oficis Varis, amb Cristian Carmona com a secretari general del sindicat a la comarca.

També es va renovar la Secretaria d'Acció Sindical, que des d'ara serà assumida per Genís Ferrero, la de Jurídica, amb Sara Carmona al capdavant, i la de Cultura, que ostentarà Paco Cruz.

La tresoreria del sindicat seguirà gestionada per la comissió de treball actual fins a la renovació del següent comitè d’aquí a dos anys. La renovació del Comitè Local, l’òrgan de gestió del sindicat, té un mandat per dos anys com marquen els estatuts, i s’exerceix des de la militància, ja que  els càrrecs a CNT no són remunerats.

Aquesta renovació té lloc en un context de creixement i expansió del sindicat a la comarca, des de gener el sindicat ha augmentat les seves afiliacions en més d’un 30% i noves seccions sindicals a diverses empreses i sectors.

La CNT recorda que és un sindicat que no rep cap mena de subvencions, i es finança exclusivament a través de les quotes de l'afiliació. "El funcionament del sindicat s’inspira en l’acció directa, la solidaritat i el suport mutu anarcosindicalistes", apunten.

Edicions locals