L'Agrupació Sardanista ha de substituir l'aplec de nit per un concert

El parc Torras Villà acollirà dissabte l'actuació de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Cultura

Després d'haver de suspendre l'habitual Aplec de Nit arran de la crisi sanitària, l'Agrupació Sardanista de Granollers ha programat per a dissabte (21 h) un concert de sardanes a la fresca, a càrrec de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, dirigida per Marcel Sabaté.

Sí que es mantindrà l'escenari, el par Torras Villà, que s'adequarà per mantenir-hi la distància física recomanada per prevenir el contagi de la Covid-19. Per això també caldrà reservar entrada a sardanistagranollers@gmail.com o al telèfon 610293034.

A la primera part, la cobla interpretarà El cant dels ocells de Pep Ventura, L'hereu i la pubilla d'Eduard Toldrà –en commemoració del 125è aniversari del naixement–, Teresa de Vicenç Bou, Petons de matinada d'Enric Ortí i Baixant de la font del gat d'Enric Morera.

El repertori es completarà a la segona part amb Caçadors palafollencs de Fèlix Martínez Comín, en el centenari del seu naixement; Carícies de Xaxu Vicens, nascut fa 150 anys; la polca Le merle blanc d'Eugène Damaré; Juny de Juli Garreta, i la popular Girona m'enamora de Ricard Viladesau.

Edicions locals