El TAG projectarà dilluns l'obra 'Assedegats'

El Teatre Auditori torna a obrir les portes després de quatre mesos

Cultura

El TAG projectarà dilluns l'obra 'Assedegats'
El TAG projectarà dilluns l'obra 'Assedegats'

Dilluns (19.30 h) el Teatre Auditori de Granollers (TAG) tornarà a obrir les portes al públic després de quatre mesos, per projectar en streaming l’obra Assedegats, de Wajdi Mouawad (autor d'Incendis) i Benoît Vermeulen, dirigida per Oriol Broggi. Es tracta de l'últim muntatge de La Perla 29 que s’ha estrenat el 6 de juliol en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Es tracta d’un text de teatre formal en què es barreja la comèdia, la tragèdia i el drama. És un trasbals total en què les emocions són a flor de pell. Mouawad narra com ningú la intensitat del moment i fa viure la tragèdia grega d’una forma diferent, la fa redescobrir amb uns ulls absolutament contemporanis. El tema central d’Assedegats es desenvolupa al voltant d’un treball que han de fer dos adolescents parlant sobre la bellesa. Què passa quan la gent jove es pregunta per la bellesa del món que l’envolta? Què passa quan la gent jove no troba la bellesa enlloc i no sap explicar-la?

Assedegats està interpretada pels joves Guillem Balart, Sergi Torrecilla, Carla Vilaró i les col·laboracions de Clara Segura, Ivan Benet i Xavier Ruano.

La projecció és gratuïta, però cal reservar prèviament a www.teatreauditoridegranollers.cat o www.escenagran.cat.

Edicions locals