Enllestides les tres noves àrees de jocs infantils al centre

L'actuació va ser una de les més votades al procés de pressupostos participatius

Societat

Els nous jocs infantils de la plaça de la Corona
Els nous jocs infantils de la plaça de la Corona | Ajuntament de Granollers

Enllestida la proposta dels pressupostos participatius Més parcs infantils al centre. Aquest matí el govern municipal ha visitat les àrees de jocs infantils que s'han renovat i ampliat en els darrers mesos.

A la plaça de la Corona s'han reformat els espais de joc existents, amb un cost de 48.047,99 euros (IVA inclòs) per a la substitució del cautxú malmès de les àrees existents a la plaça, així com dos dels seus elements de joc i la creació de dues petites àrees al costat de la torre d'aigua. També s'ha substituït el balancí existent per una figura estàtica i l'element de gir és més petit. A les noves àrees hi ha un petit element d'escalada, per a infants a partir de 2 anys i unes molles, a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquesta reforma ha estat ampliar el valor lúdic de la plaça per als infants més petits.

A la plaça del Ciclista s'hi han instal·lat dos nous jocs infantils en substitució de l'únic joc que hi havia. El primer element que s'hi ha posat és per a infants de 6 a 12 anys, on poden posar a prova la seva força i equilibri. El segon és una estructura compacta multijoc, integradora i accessible amb cadira de rodes, destinada a infants de 2 a 8 anys. La inversió en aquest cas ha estat de 52.187.66 euros.

Els Jardins de Can Comas també han incorporat uns jocs especials. Es tracta d'elements de línies molt netes, quasi "zen" que aprofiten la llum solar per activar uns leds o per alliberar una llum suau quan es fa fosc. Les molles també aprofiten el moviment de joc dels infants per activar uns leds interns. En aquest cas la inversió ha estat de 34.425,09 euros.

Edicions locals