La Fundació Espavila lliura les beques Educar Fomentant l'Esforç

Les beques reconeixen les iniciatives de l’àmbit educatiu i lúdic adreçades a infants i joves i que promouen la cultura de l’esforç

Societat

Els premiats de la 8a edició de les beques, l'any passat
Els premiats de la 8a edició de les beques, l'any passat

Dimarts es van donar a conèixer el nom dels quatre guanyadors de la 9a edició de les beques Educar Fomentant l’Esforç que impulsa la Fundació Espavila. A causa de les circumstàncies actuals no es va poder fer el lliurament de manera presencial tal com s'havia fet els anys anteriors. El veredicte el va donar a conèixer el secretari dels membres del jurat, Antoni Argent, a través d'un vídeo publicat a les xarxes socials i al web de la fundació en què el president, Joan Vila, i la portaveu, Sandra Compte, també feien una breu presentació de la Fundació Espavila.

Els projectes guanyadors d’aquesta convocatòria són Roboticgalí, de l'Escola Alexandre Galí, de Cornellà de Llobregat; Ens movem per l'autisme, de Banjara Studio - Associació de Dansa i Expressió corporal de Sant Sadurní d'Anoia; Horagai - Una experiència d'immersió al cinema per a joves tutelats/ades, de La Selva. Ecosistema Creatiu, SCCL, de Barcelona; i Bots pel canvi, de Basket Beat: moviment, art, educació i acció social, de Barcelona.

L’objectiu de la convocatòria de les beques Educar Fomentant l’Esforç és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya en l’àmbit educatiu i lúdic adreçades a infants i joves de 0 a 18 anys, amb l’objectiu de promoure la cultura de l’esforç inculcant valors fonamentals com el treball, la responsabilitat, la sinceritat, l'optimisme, etc.

Edicions locals