Els Consells Locals per la República han repartit milers de mascaretes, guants i bates

L'entitat ha distribuït material de protecció a l'hospital, residències, centres d'atenció primària, d'atenció domiciliària i altres equipaments

Societat, Política

| Ajuntament Martorelles

Els Consells Locals per la República del Vallès Oriental –constituïts a Granollers, la Garriga, Lliçà d'Amunt, Montornès i Vilanova– han repartit equips de protecció individual (EPI) a diferents centres sociosanitaris de la comarca. Fins ara, en total han distribuït 2.474 mascaretes, 2.879 guants, 1.400 bates i 56 litres de gel hidroalcohòlic.

Els consells s'han organitzat en l'àmbit local, comarcal i nacional en el repartiment de material sanitari proporcionat pel Consell de la República i gràcies al treball en xarxa amb la resta de Consells Locals i altres xarxes locals, com cosidor@s, repartidor@s, entitats locals, etc.

Les accions han estat destinades als centres més necessitats de la comarca, com l'Hospital de Granollers, residències, CAP, atenció domiciliària, centres de menors tutelats i centres de persones amb discapacitats, entre altres equipaments.

Des dels consells locals, creats arran de la constitució del Consell per la República el 8 de març de 2018, "tenim clar que cal seguir treballant i facilitant tant material sanitari com sigui possible a aquests centres i allà on faci falta i faci més bé. Seguim estant al servei de la població en les necessitats que puguin sorgir", apunten.

Els Consells per la República pretenen contribuir des d'una perspectiva republicana i sobirana a ampliar els suports a la causa independentista, així com treballar en tots aquells àmbits útils per la ciutadania.

Edicions locals