La Sincro Fest al CNG apropa la natació artística a una quinzena d'infants

Entrenadores com Cristina Salvador, exinternacional amb la selecció espanyola absoluta, van donar a conèixer la modalitat a les participants

Esports

Una quinzena de nenes van participar de la Sincro Fest
Una quinzena de nenes van participar de la Sincro Fest | Xavier Solanas

Una quinzena de nenes d’entre 5 i 8 anys van participar el dissabte a la Sincro Fest del Club Natació Granollers (CNG) per descobrir la natació artística. Una matinal per practicar per primera vegada la natació artística i participar d’una experiència que els permet formar part de la secció del club i continuar gaudint d’aquest nou esport per a elles.

La jornada lúdica es va desenvolupar a la piscina exterior de 10 a 12 h. Entrenadores com Cristina Salvador, exinternacional amb la selecció espanyola absoluta, van apropar la modalitat a les participants a través de jocs i circuits aquàtics i en sec, i les van endinsar en el món de les coreografies i aspectes més tècnics de l’esport. També es va comptar amb la col·laboració del primer equip del club, realitzant una exhibició i estant a l’aigua per donar suport amb les activitats. 

Una matinal molt completa per a descobrir la natació artística, un esport transmissor de valors, com el sacrifici, l’esforç, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís. Per altra banda, la Sincro Fest, que es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene enfront de la Covid-19.

Edicions locals