Alumnes d'Educem dissenyen la campanya de Nadal de Gran Centre

L'associació de comerciants lliura els premis Gran Centre 2019 al grup que ha dissenyat la millor campanya publicitària

Economia

El grup de premiats d'Educem amb Laura Sabatés i Mercè Comas
El grup de premiats d'Educem amb Laura Sabatés i Mercè Comas

L'associació de comerciants Gran Centre Granollers ha fet entrega aquest divendres dels premis Gran Centre 2019 als alumnes del cicle formatiu de grau mitjà en Gestió Administrativa d’Educem. Els premis pretenen apropar el comerç de proximitat als estudiants d’FP mitjançant casos provinents del món real i que els estudiants han de desenvolupar al llarg de tot el curs com projecte final de cicle.

El tema proposat enguany ha estat la campanya publicitària de Nadal 2020 a Gran Centre, de manera que elsestudiants han dissenyat propostes de publicitat per atraure el públic jove als comerços associats a l'entitat per la campanya de Nadal. Amb aquesta finalitat, es van dur a terme enquestes, entrevistes en profunditat i un estudi de mercat amb un treball de camp per valorar la competència, els sectors, els consumidors i la tipologia de comerços des de diferents visions.

La campanya guanyadora per l’originalitat de les seves propostes i el nivell de treball ha estat Lightfest: Viu un viatge per mitjà de la llum,presentada pels alumnes Tarikú Salvadó, Laia Sopena, Yuly Quispe, Berta Gutiérrez, Karla Blancafort i Paula Ruiz.

Els premiats han rebut un obsequi de mans de Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre, i Mercè Comas, directora d’Educem. A més dels premis, Gran Centre ha ofert als estudiants la possibilitat d’incorporar-se als equips que desenvoluparan algunes d’aquestes iniciatives i iniciar d’aquesta manera el seu camí professional, cosa que des d’Educem valoren com el veritable premi de l’activitat.

Edicions locals