La Gralla suspèn la signatura d'autors d'aquest dissabte

Aquesta era una de les activitats previstes en el marc del Dia del Llibre i la Rosa del 23 de juliol

Cultura

La Gralla suspèn la signatura d'autors d'aquest dissabte
La Gralla suspèn la signatura d'autors d'aquest dissabte

A causa de les restriccions a Barcelona i els municipis més immediats de l'àrea metropolitana pels rebrots de Covid-19, la llibreria La Gralla ha cancel·lat les signatures de llibres previstes per dissabte a la tarda.

Entre d'altres, hi havien de signar llibres Gemma Ruiz, Empar Moliner, Enric Calpena, Rafel Nadal, Care Santos, Toni Cruanyes, Gaspar Hernàndez, Pilar Rahola i la il·lustradora Gemma Capdevila. Aquesta era una de les activitats previstes en el marc del Dia del Llibre i al Rosa, prevista pel 23 de juliol en substitució de la diada de Sant Jordi, cancel·lada també per l'impacte de la pandèmia.

Malgrat això, al matí sí que es mantindran les signatures dels vallesans Xavi Barroso, Esteve Plantada, Ivette Nadal i Joaquim Brustenga.

La Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes han decidit renunciar a la celebració del Dia del Llibre i la Rosa al passeig de Gràcia de Barcelona, però a la resta de municipis se celebrarà d’acord amb la situació sanitària que tingui cada un d’ells.

Edicions locals