Més d'una vintena d'infants participen de la Natació Fest al CNG

Els participants van poder veure els nedadors de l’equip absolut i júnior, que van realitzar una exhibició

Esports

Més d'una vintena d'infants participen de la Natació Fest al CNG
Més d'una vintena d'infants participen de la Natació Fest al CNG | CNG

La natació va ser la protagonista de la matinal de dissabte 18 de juliol al Club Natació Granollers (CNG), on 25 infants d'entre 5 i 9 anys han participat de la primera edició de la Natació Fest. Un esport que, tot i ser individual, s'entrena i es practica de manera col·lectiva.

A través d’activitats i jocs a les piscines exteriors, els participants van poder apropar-se a la tècnica dels estils, així com a les habilitats aquàtiques requerides per a la pràctica d’esport federat. Una jornada que es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene, i que va anar a càrrec d’entrenadors especialitzats en aquest esport de competició. Tanmateix, els participants van poder veure en acció els nedadors de l’equip absolut i júnior, que van realitzar una exhibició nedant tots els estils i un relleu.

“L’objectiu es va complir amb escreix, donat l’alt interès i participació en aquesta primera jornada que organitzàvem, i també perquè vam poder donar a conèixer una mica millor el nostre esport als participants, que van acabar molt contents”, valora el director esportiu de la secció de natació del CNG, Jaume Relats. 
 

Edicions locals