El CNG ajorna l'assemblea extraordinària per rendir comptes de la gestió durant el confinament

El CNG ha pres aquesta decisió donada la recomanació de Protecció Civil de l’Ajuntament de Granollers

Esports

El CNG ajorna l'Assemblea Extraordinària per rendir compte de la gestió durant el confinament
El CNG ajorna l'Assemblea Extraordinària per rendir compte de la gestió durant el confinament | CNG

L’assemblea general extraordinària del Club Natació Granollers (CNG) prevista per aquest dijous 23 de juliol s’ha vist ajornada sense data, fins que la situació de la pandèmia pugui esdevenir millor i sigui aconsellable poder realitzar.

El CNG ha pres aquesta decisió donada la recomanació de Protecció Civil de l’Ajuntament de Granollers en resposta a la consulta realitzada pel club, fruit d’un exercici de responsabilitat social davant la imminent celebració de l’assemblea en un moment d’incertesa creixent.

La junta directiva del CNG havia convocat els socis i sòcies de l’entitat a reunir-se en assemblea general extraordinària per tal de rendir comptes de l’activitat i decisions preses durant el confinament propiciat per l’Estat d’Alarma i que va portar a la instal·lació a romandre tancada del 13 de març al 3 de juny. Una assemblea que es tenia previst celebrar al pavelló municipal El Parquet per tal de poder assegurar l’aforament amb l’aplicació de totes les mesures de seguretat i higiene, i on s’havien de presentar els informes jurídic, laboral, social, d’obres i reobertura, així com l’econòmic de l’Estat d’Alarma, a més a més d’exposar propostes de millora social.

Des del punt de vista de Protecció Civil, “no es recomana fer una assemblea presencial, i s'aconsella buscar vies per fer-la virtual, ja que l'evolució de la pandèmia no té, de moment, data de fi”. Davant d’aquesta notificació i amb la voluntat que hi pugui assistir el màxim de socis i sòcies i salvar la bretxa digital, el CNG ha decidit suspendre l’assemblea fins que la situació de la pandèmia pugui esdevenir millor i sigui aconsellable poder-la realitzar, mantenint el compromís de celebrar-la dins d’un període no superior de 120 dies des de l’aixecament de l’Estat de l’Alarma. 

Tot i que aquesta exposició pública per part de la junta directiva del CNG haurà d’esperar, els socis i sòcies tenen a disposició i consulta tots els informes des del 13 de juliol i s'amplia el període de presentació de propostes de millora social fins vuit dies abans de la nova convocatòria.

Edicions locals