Se suspèn el Campionat estatal de Duatló Cros 2020 i Ribot i Malagón es queden sense competir

Els membres del Club de Triatló Granollers havien de marxar avui cap a Almazán (Soria)

Esports

Santi Ribot i David Malagón
Santi Ribot i David Malagón | Club Triatló Granollers

Santi Ribot i David Malagón del Club Triatló Granollers (CTG) no podran participar del Campionat estatal de Duatló Cros 2020. El certamen estava previst al juny i es va ajornar amb nova data pel 25 i 26 de juliol a Almazán (Soria) i aquesta mateixa setmana, la Federación Española de Triatlón (FETRI) ha anunciat que l'ens federatiu, l'Ajuntament d'Almazán i la federació castellanomanxega han decidit suspendre la prova per l'evolució dels rebrots de la Covid-19 als diferents territoris de l'estat per ordre de l'informe elaborat pel departament de salut de la Junta de Castilla y León.

Per tant, Malagón –doble campió Europeu i campió de Catalunya– i Ribot –subcampió d'Espanya i campió català en diverses ocasions– no podran lluitar pel títol estatal en les respectives categories de Màster-40 i Màster-50.

La decisió ha afectat més de 1.300 esportistes que estaven inscrits en la màxima competició d'aquesta disciplina esportiva, que es practica l'aire lliure. De fet, la Federació es planteja que les següents proves d'aquest 2020 se celebrin sense públic i confirmen que continuen treballant per a la disputa del Campionat d'Espanya de Triatló Sprint, previst a Pontevedra els dies 22 i 23 d'agost. "En qualsevol cas, hem de ser conscients que l'evolució de la pandèmia pogués influir en les decisions que les autoritats competents puguin arribar a adoptar", adverteix la FETRI.

 

Edicions locals