Jutgen un home per haver ferit un porter de discoteca amb un panot

Els fets van passar el juliol de 2018 a la discoteca Copa Latina, al polígon Palou Nord de Granollers

Societat

Jutgen un home per haver ferit un porter de discoteca amb un panot
Jutgen un home per haver ferit un porter de discoteca amb un panot

Aquest dimecres ha començat a l’Audiència de Barcelona el judici a un home sense antecedents acusat d’haver llançat un panot de la vorera contra un porter de la discoteca Copa Latina, al polígon Palou Nord de Granollers.

Els fets van passar el 14 de juliol de 2018, al voltant de les 6 h, quan l’acusat, J.H., va llançar un fragment de panot contra el porter, que va resultar ferit a la cara. Arran de l’agressió, el porter va necessitar cirurgia i va estar ingressat a l'hospital durant 6 dies.

A més, va estar de baixa 79 dies més i ha tingut seqüeles estètiques. Per aquests fets, la fiscalia demana 4 anys i mig de presó per a l’acusat, a més d’una indemnització a la víctima de 18.495 euros, a raó de 95 euros per cada dia ingressat a l'hospital, 65 per cada dia de baixa, 6.395 per les seqüeles i 6.395 pel perjudici estètic i la pèrdua de diverses peces dentals.

A judici per 1 kg de cocaïna

L'Audiència de Barcelona també jutja aquesta setmana un home acusat de transportar 1 kg de cocaïna per vendre a tercers. L'home va ser interceptat per la policia Nacional en un polígon de Granollers el desembre de 2016. En escorcollar-li el vehicle, la Policia va trobar-hi 999,7 grams de cocaïna amb una puresa del 79,1%, que al mercat hauria tingut aleshores un valor de 34.662 euros. Després de romandre dos mesos a presó, la fiscalia demana ara per a l'acusat una multa de 105.000 euros i 7 anys de presó per un delicte contra la salut pública.

Edicions locals