Es reactiven 6 de les 17 rutes del servei de transport adaptat

Les rutes s’han restablert a partir de la demanda d’alguns centres i usuaris del servei

Societat

Es reactiven 6 de les 17 rutes del servei de transport adaptat
Es reactiven 6 de les 17 rutes del servei de transport adaptat

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha reactivat les darreres setmanes 6 de les 17 rutes del servei de transport adaptat a partir de la demanda d’alguns centres i usuaris del servei. Les rutes havien quedat suspeses el passat 16 de març pel tancament dels centres a causa de la situació d’emergència sanitària. En total, ara mateix s’està prestant servei a 33 persones de les 175 a qui es presta en situació normal.

Dilluns 13 es van activar les 3 rutes  que tenen com a destí el Centre de Dia Valldoriolf (transport sanitari), dijous 16 es van reactivar 2 rutes del Centre Ocupacional Xavier Quincoces i dilluns 20, 1 ruta més del Centre Ocupacional Xavier Quincoces.

El Servei de Transport adaptat disposa de 17 rutes que transporten persones amb diversitat funcional dels diferents municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, que gestiona el Consell Comarcal, i també de Granollers i Mollet, segons el conveni establert amb els dos ajuntaments, a centres d’atenció diürna.

Aquestes darreres setmanes, després de garantir totes les mesures sanitàries establertes, han començat a obrir alguns centres. No han obert tots els centres i, dels que han obert, no tots  ho han fet al 100% de capacitat, i alguns, tot i obrir i amb capacitat de cobertura, les famílies i persones han optat per no anar-hi fins al setembre o, tot i anar-hi, han optat de moment per fer-ho amb vehicle propi.

Edicions locals