Pep Callau protagonitza la rua més segura i propera

En marxa l’escenari mòbil Resistència Tour dimarts i diumenge a les 20 h

Cultura

Pep Callau protagonitza la rua més segura i propera
Pep Callau protagonitza la rua més segura i propera

Si hi ha una veu característica dels actes de festa major de Granollers és la del clown i animador Pep Callau, que fa més d’un quart de segle que és l’speaker oficial de la gresca de Blancs i Blaus –i l’any passat la fidelitat se li recompensava amb un capgròs que s’ha sumat als elements festius de la ciutat. Enguany, però, l’anul·lació de la festa farà que el paper de Callau sigui un altre. 

Amb tot, tant dimarts com diumenge 30 d'agost a les 20 h els granollerins tornaran a veure el Pep Callau, en aquesta ocasió pujant dalt d’un escenari mòbil que recorrerà carrers i places –una idea adaptada a la situació sanitària que permet gaudir de la música i la diversió amb la distància de seguretat garantida–.

La Soundtruck 

Així, Pep Callau i el grup Pepsicolen passejaran per Granolles sobre la SoundTruck, una màquina pensada per escampar la disbauxa arreu i que arrancarà motors les dues tardes, a les 18 h. Callau portarà la seva alegria habitual a carrers i places, on conversarà amb els veïns.

L’espectacle Resistència Tour vol ser una declaració d’intencions. “Que no podem sortir? No passa res, resistim, som la resistència, ens quedarem a casa, serem bons minyons, però tindrem festa de la bona”, anuncia Callau, qui insisteix en el fet que, després de tants dies de confinament, “tenim dret a despertar les ganes de viure, de compartir un somriure amb els veïns i de passar una bona estona de música i alegria”.

Pep Callau fa prop de 30 anys que es dedica a l’espectacle. És un animador, presentador, xouman i mobilitzador de masses com n’hi ha pocs. A Granollers el seu vessant més conegut és el de presentador, el mestre de cerimònies –també ho és a Can Barça–, però Callau és un clown que reparteix bon humor amb una barreja d’elements artístics. Ha recorregut el territori català amb diversos col·lectius i franges d’edat seguint el calendari festiu. Treballa en diversos espais amb capacitats limitades (Ampans, Can Vila, etc.) i amb les expedicions de Pallassos sense Fronteres (ONG de la qual és fundador i membre de la junta).

Sovint s’acompanya dels Pepsicolen, és a dir, el músic i animador Lluís Rodríguez i el xanquer Raúl Cáceres, que també seran aquesta setmana als carrers de la ciutat amb la Resistència Tour. 

Edicions locals