Reggae per Xics, ritmes jamaicans sobre la lluna

El concert de The Penguins va esgotar entrades en poques hores

Cultura

Reggae per Xics, ritmes jamaicans sobre la lluna
Reggae per Xics, ritmes jamaicans sobre la lluna

El parc de Ponent serà l’escenari de la proposta de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament per als més menuts de la casa dilluns a les 19.30 h. Novament, The Penguins tornen a Granollers amb el seu projecte més reeixit, Reggae per Xics, amb el qual han publicat un nou disc, Ballant damunt la lluna, que dilluns presentaran al públic granollerí. L’objectiu és utilitzar el combustible dels ritmes jamaicans per fer viatjar el públic més enllà de les estrelles, amb cançons com Tira pel dret i Dr. Pins.

El grup arranja cançons del repertori tradicional infantil –Si vols aigua ben fresca i Ton pare no té nas, per exemple– i, per primera vegada, també hi incorpora composicions pròpies. 

Partint de l’estació espacial Kingston i amb l’ajuda del coet RPX-1, The Penguins acompanya el públic en un viatge per diversos planetes i en la descoberta de cançons, ritmes i instruments. Un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

De fet, música, humor i pedagogia es donen la mà per fer que un concert de Reggae per Xics esdevingui una experiència inoblidable per a totes les edats.

The Penguins es va formar el 2006 al Baix Llobregat i el 2011 publicava el primer disc de Reggae per Xics (Buenritmo) amb el mateix nom, conseqüència de l’èxit dels seus directes. De fet, el grup es va formar arran d’un petit concert ocasional per a infants que van organitzar per les festes de Santa Cecília. Arran de l’acollida que va tenir, van decidir continuar amb la banda, que el 2015 va rebre el premi ARC al millor espectacle per a públic familiar.

Edicions locals