Mag Marín, el gran xou de màgia de quilòmetre 0

'The Magic Showman', un espectacle ple de trucs i màgia de gran format per a tots els públics

Cultura

Un espectacular xou de màgia de quilòmetre 0
Un espectacular xou de màgia de quilòmetre 0 | Mag Marin

El talent granollerí arriba a totes les disciplines, tal com certifica aquesta programació d’agost de marcat accent local. Un nou exemple és el del Mag Marín, un jove granollerí que s’ha actuat arreu del món i s’ha convertit en un dels mags televisius de moda, amb aparicions a TV3 i TVE. “Fins i tot he fet màgia per les xarxes i també a la ràdio”, assegura el mag que s’atreveix amb tot. Al (Parèntesi) oferirà el seu espectacle dimecres a les 19.30, h The Magic Showman, ple de trucs i màgia de gran format per a tots els públics.

Nascut a Granollers el 1989, des de petit la seva passió pels escenaris ha estat present a la vida. “Als 9 anys vaig serrar per la meitat la Barbie Malibú de la meva germana gran i, malgrat la  bufetada que em vaig emportar, vaig saber que aquesta era la meva vocació”, explica.

Des del 2008 que es dedica professionalment a la màgia, amb l’assessorament de professionals del teatre, la dansa i la música per assolir espectacles complets.

L’any 2012 va guanyar el Galardón Magicus; el 2014, el Premio Nacional de Magia de España, i el 2015, el Premi Nacional de Màgia de França. A més, fa tres anys va ser el guanyador del concurs Pura Magia de TVE, en què 13 mags competien per ser el millor del país. Hi va concursar amb la seva germana Sandra, qui col·labora amb ell. Allà ja no va serrar una Barbie, sinó la mateixa Sandra. 

Un mag que deixarà ben bocabadat al públic que hagi pogut aconseguir un seient al pati de l’escola, ara ja exhaurits. 

Edicions locals