La crisi de la Covid obliga a posposar el Festival MiniBeat al 2021

Després d'un primer ajornament, l'organització ha decidit celebrar la 5a edició al maig de l'any que ve

Cultura

El festival familiar de música independent, que organitza Arcada Koncerts a Roca Umbert, finalment, no celebrarà l'edició d'enguany. El certamen, que s'havia de celebrar el 10 de maig, es va ajornar en un primer moment al setembre, però davant l'emergència sanitària del coronavirus els organitzadors han decidit posposar l'edició a l'any que ve.

L'associació l'Arcada Koncerts i l'Ajuntament de Granollers han decidit de posposar l'edició del 2020, que era la 5a, al diumenge 9 de maig del 2021.
"En l'actual situació se'ns ha fet impossible de trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència, la seva finalitat, que no és més que transmetre als més petits els valors de la música alternativa i de qualitat", expliquen des de l'organització.

El Festival MiniBeat consta d'una sèrie de concerts i activitats, que, segons els organitzadors, són impossibles de dur a terme asseguts en cadires i respectant la distància de seguretat que marquen les autoritats. "La música del MiniBeat necessita el contacte, necessita llibertat de moviments, necessita la calor i la vitalitat dels més petits sense restriccions", diuen.

En un comunicat, l'equip del festival assegura que treballarà per trobar la fórmula de fer possible l'esdeveniment l'any vinent. Les entrades ja venudes serviran per a la nova data del 9 de maig del 2021, i aquells que ho vulguin podran tornar l'entrada i rebre els diners. En aquest cas, s'ha d'omplir el formulari "Contacte" del web del MiniBeat per gestionar el retorn de l'import.

Edicions locals