El BMG comença els partits de pretemporada

El primer equip masculí disputa avui ales 20 h el primer amistós de pretemporada

Esports

| BM Granollers

La temporada del KH-7 i del Fraikin Balonmano Granollers (BMG) ja va agafant forma. Amb tots els jugadors i jugadores incorporats, després del descans per culpa de la covid 19, Rama i Cuesta entrenen amb tots els seus efectius per preparar una temporada que promet. Com a part imprescindible de la preparació, el Fraikin disputarà avui el primer amistós de pretemporada al Palau. El KH-7 haurà d'esperar una mica més a la seva estrena, que serà dimarts 18 a Morvedre.

El primer partit que disputarà el Fraikin, serà a les 20h, davant el Bada Huesca i a porta tancada. El tècnic del masculí, Antoni Rama destaca que "l'evolució de l'equip és bona i els nous jugadors s'han adaptat perfectament. Espero que aquests partits ens serveixen per posar-nos a to per a l'inici de lliga".

La setmana que ve el Fraikin rebrà al Bordils també dimarts vinent i el 21 d'agost jugarà contra el FC Barcelona la final de la Supercopa Catalana. El dia 26 d'agost acabarà la preparació del primer equip contra el Puerto Sagunto a casa de l'equip valencià.


Per part del conjunt de Robert Cuesta, primer visitaran al Morvedre i després hauran de jugar la final de la Supercopa Catalunya contra l'Handbol Sant Vicenç, el dia 21 a les 18h i l'endemà, l'equip viatjarà a Santa Maria de la Huelva (Zaragoza) per disputar un amistós contra el Super Amara Bera Bera (19h). L'últim partit de pretemporada serà el dia 27 a les 21h a Gavà.

Edicions locals