El Fraikin BMG es disputa de nou la Supercopa de Catalunya contra el Barça

El primer equip femení també jugarà la final de la Supercopa de Catalunya, en aquest cas contra el Sant Vicenç Bar MiCasa

Esports

| Sara Gordon - FC Barcelona

El dijous 21 d'agost es disputen les dues finals de la Supercopa de Catalunya d'handbol, femenina i masculina, amb presència granollerina en totes dues. Els dos partits es disputaran al Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

La primera final serà a les 19 h i enfrontarà el KH-7 BM Granollers contra el Sant Vicenç Bar MiCasa. Les vallesanes són l'únic equip català de la Divisió d’Honor Femenina i les del Baix Llobregat són el millor equip català classificat en la Divisió de Plata.

L'altre partit, el de la categoria masculina, es jugarà a les 21 h enfrontant els dos conjunts catalans de la màxima categoria (Lliga ASOBAL), el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona.

Totes dues finals seran retransmeses en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Enguany sense semifinals

L’Assemblea General Ordinària de la FCH, celebrada el passat dissabte 8 d’agost, va aprovar que, excepcionalment, per aquesta temporada 2020-2021, a causa de l’afectació de la pandèmia de la Covid-19 i tenint en compte que no es van poder celebrar la Copa Catalana Sènior Masculina i Femenina de la temporada 2019-2020, competicions que donaven drets classificatoris i de participació a ambdues Supercopes, es modifiquin les competicions de la Supercopa de Catalunya Masculina i Femenina, eliminant les semifinals i disputant-se directament les finals.

Edicions locals