La Llotja del disseny prepara les cinc últimes edicions de 2020

Pels mesos vinents de setembre, octubre i novembre el certamen ha plantejat la tornada a la Porxada de forma presencial

Cultura

Torna la Llotja del Disseny amb una programació que comença al setembre i acabarà al desembre d'aquest any
Torna la Llotja del Disseny amb una programació que comença al setembre i acabarà al desembre d'aquest any | Ajuntament

Després d'una pausa estival, la Llotja del Disseny, el Mercat de les Petites Creadores, pretén tornar a la Porxada de Granollers per celebrar la segona part del Tour 2020. Pels mesos vinents de setembre, octubre i novembre la Llotja del Disseny ha plantejat la tornada a la Porxada de forma presencial. I ho farà amb la mateixa atmosfera i essència prèvia a la pandèmia. No obstant això, ara més que mai, la Llotja extremarà les mesures de protecció sanitària i seguirà garantint que els mercats a l'aire lliure són un espai lliure de covid.

La Llotja del Disseny celebrarà, entre setembre i Nadal, cinc edicions, totes elles carregades de novetats. I per primera vegada, la Llotja farà edicions temàtiques, un dels objectius 2020 que va quedar truncant a causes de la Covid-19. Aquestes edicions s'estructuren al voltant d'un tema concret i ofereixen espai a creadores i projectes que hi tinguin relació. Les activitats i tallers que hi tindran lloc, un dels altres pilars de l’esdeveniment, també tindran una estreta relació amb aquesta temàtica. Les dates són les següents:

5 de setembre i The Return: aquells que segueixen a la Llotja des dels seus inicis saben que les tornades un cop acabat l'estiu són una ocasió especial a la Llotja per ballar swing fins que cau el sol.

12 de setembre i la Petita Llotja (edició temàtica): La Petita Llotja, programada pel pròxim 12 de setembre, transformarà la Porxada en un món ple d'articles infantils fets a mà. I ho completarà amb activitats on els més petits de la casa podran ballar.

3 d'octubre i l’Eco Revolution (edició temàtica): Aquesta edició oferirà un seguit de productes ecològics, reciclats, upcycled o zero waste.

7 de novembre i Colors d'Hivern: aquesta edició simbolitza el pas d'una Porxada càlida a una de més freda però amb la mateixa energia. Una edició que comptarà amb la presència de molts artesans amb la seva moda i disseny d'hivern: bufandes, jaquetes fetes a mà, ceràmica o catifes, entre d'altres.

28 de novembre i Loca Navidad: L'última de les edicions del Tour 2020 tindrà lloc el dissabte 28 de Novembre, i serà la cirereta del pastís d'un any ple de pujades, baixades i emocions diverses. L'edició Loca Navidad pretén reunir a tots els veïns i veïnes més propers per celebrar que el Nadal s'acosta, una data molt especial per la Llotja. ⁠

Més de 300 petits creadors participaran en aquestes 5 edicions. Alguns d'ells, cares conegudes; creadors que han trobat un espai idoni de venda i comunicació amb el públic vallesà a la Llotja. Molts d’altres, però, seran projectes nous que acudiran a la Llotja a causa de l'àmplia comunitat d’apassionats pel disseny i l'artesania que s'hi reuneix. Per conèixer tant els participants com les activitats que tindran lloc a cada edició, es recomana visitar lallotjadeldisseny.com.

Edicions locals