El CNG recupera la cita prèvia per a la contenció del brot epidèmic a la ciutat

Es torna a limitar l’aforament dels equipaments i activitats esportives al 50% de la capacitat d'ús

Societat, Esports

| CNG

El Club Natació Granollers (CNG) torna a implantar la cita prèvia obligatòria per a fer ús de les activitats i espais de les instal·lacions per a controlar l’aforament i acomplir així amb la Resolució SLT/2094/2020, de 24 d'agost, que torna a limitar l’aforament dels equipaments i activitats esportives al 50% de la capacitat d'ús. Una mesura especial de contenció per a frenar la transmissió del virus de la COVID-19 a Granollers, que ha estat decretada pel Departament de Salut donada l’evolució de la situació epidemiològica.

El club està acabant d’implantar aquests protocols de limitació d’aforament amb un sistema en línia de reserva de cita, que serà aplicable a partir de dilluns 31 d’agost. Essent sensibles les persones majors de 70 anys i per tal de facilitar-los l’accés a la pràctica esportiva, quedaran exempts de reservar prèviament, fet que el Club tindrà en compte en el control dels aforaments per tal de garantir plaça a aquest col·lectiu.

Fins ara els aforaments estaven limitats a garantir la distància física interpersonal de seguretat d'1,5 metres. Davant, però, del retorn a l’activitat postvacacional, el club contempla mantenir el sistema de cita prèvia per tal de tenir un major control d’aforament i traçabilitat un cop acabada la vigència d'aquesta resolució per contenció del brot a la ciutat granollerina.

A banda, es mantenen la resta de mesures de seguretat i higiene aplicades des de l’obertura i que han vingut establertes per les autoritats sanitàries: control de temperatura a l’entrada; solucions hidroalcohòliques per a la neteja de mans; solució bactericida, fungicida i viricida per a la neteja i desinfecció individual de superfícies i material utilitzat abans i després de cada ús; fluxos de circulació adaptats per a respectar les distàncies en la mobilitat interna; material i equips de protecció individuals per als treballadors, entre d’altres. Unes mesures i protocols amb els quals el CNG garanteix una pràctica de l’activitat física segura dins de les seves instal·lacions. 

Edicions locals