El TAG reprograma la nova sarsuela de Milnotes per als dies 19 i 20

'La del manojo de rosas' és una revisió de la peça clàssica amb estètica pin-up

Cultura

| Milnotes

Diuen que a la tercera va la vençuda. La companyia Milnotes creua els dits perquè sigui així i el 19 de setembre finalment pugui estrenar La del manojo de rosas, una revisió de la sarsuela clàssica amb estètica pin-up, que ja ha hagut de cancel·lar dues vegades a causa de la pandèmia.

L'estrena, que havia de ser el 5 d'abril, es va haver d'endarrerir i s'havia inclòs dins el programa del (Parèntesi), a finals d'agost. Anul·lada també aquesta setmana d'activitats culturals, que havien de suposar també la reobertura del Teatre Auditori de Granollers (TAG) per un espectacle en directe, ara s'ha reprogramat per al dissabte 19 i el diumenge 20 de setembre –aquest darrer passi ja té totes les entrades exhaurides–.

Presentació de la programació

De fet, el divendres 10 Escena grAn presentarà la nova programació per a la represa de l'activitat aquest darrer trimestre de 2020. La venda d'abonaments per a la nova temporada començarà el 14 de setembre, i a partir del dia 16 es posaran a la venda totes les entrades. A banda de poder-les adquirir a escenagran.cat les taquilles del TAG estaran obertes dilluns, dimarts i dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h, i dimecres i divendres, de 17 a 19.30 h.

Edicions locals