El Fènix Granollers es torna a quedar sense directiva

Després de la marxa d'Àngel Díaz, Bart Iaccarino ha renunciat al seu càrrec perquè veu inviable el projecte logísticament

Esports

| Fènix Granollers

La pugna entre l'Ajuntament i el Fènix Granollers per poder entrenar a les pistes d'Atletisme més d'un dia a la setmana –de 18 a 20 h i de 20 a 22 h– ha forçat la marxa del que fins ara era el nou director esportiu del club, Bart Iccarino, juntament amb la de Carlotta Vallecoccia i Danilo Del Prete. De moment, l'antic director amb 17 anys d'experiència al càrrec, Ángel Díaz, està buscant alternatives per solucionar el gran problema logístic que té el club per entrenar més d'un dia a la setmana a una mateixa ubicació, en aquest cas, les pistes d'Atletisme granollerines.

Iccarino afirmava al juliol que la seva intenció era "començar de zero amb l’Ajuntament –l'anterior junta hi va mantenir un pols important per la demanda d'espai per entrenar– i exposar-li la voluntat de portar a Granollers com més esdeveniments internacionals millor". El tècnic, però, ha baixat del vaixell abans de començar. Segons el regidor d'Esports, Álvaro Ferrer, mai ha arribat a contactar personalment amb la que havia de ser la nova junta directiva. "El 28 de juliol, Iccarino va demanar fer una reunió per poder negociar els horaris de la pista, però el cap d’instal·lacions estava de vacances. Quan va tornar a finals d'agost, es va reunir amb Ángel Díaz, qui li va comunicar que es canviava de nou la directiva", relata Ferrer

En canvi, segons explica Diaz, "s'està fent molt difícil trobar nous membres per a la directiva per culpa de les decisions que pren l'Ajuntament. No tothom es vol vincular a un projecte per treballar només un dia a la setmana, però estem treballant per configurar una nova directiva tan aviat com es pugui".

La manca d'un espai fix per entrenar s'arrossega des de fa dues temporades, quan els dies d'entrenament dels diferents equips del club es repartien per diferents instal·lacions entre les pistes d'atletisme de Granollers, el Camp Municipal de les Franqueses i el Camp de La Torreta a la Roca del Vallès. Ara, l'equip acumula vuit mesos sense poder entrenar i la participació en competicions queda a l'espera de trobar un nou equip directiu.

Per la seva banda, Ferrer destaca que hi ha més entitats esportives a la ciutat que també s'han hagut d'adaptar a tenir més d'un espai per entrenar. "El 2017 van passar a tenir dos dies d’entrenaments a les Franqueses amb el que tenien a Granollers, és a dir, un total de tres dies a la setmana. Aquesta és la solució que ara per ara podem oferir. De fet, hi ha casos d’altres clubs granollerins que continuen tenint vida, tot i tenir diferents pistes per entrenar".

Edicions locals