El Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya s’adhereix a la FEDCAT

Les dues associacions han unit les seves forces per vetllar pel sector de la bellesa

Economia

El Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya s’adhereix a la FEDCAT
El Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya s’adhereix a la FEDCAT

El Gremi Artesà d'Estètica i Bellesa de Catalunya, amb seu a Granollers, s'ha adherit a la Federació Catalana de Perruqueries i Bellesa (FEDCAT) per tal de vetllar per un àmbit de la bellesa "més potent". Aquesta adhesió s'emmarca en un context ple d'incerteses pels empresaris i les empresàries del sector, que reclamen una sèrie de condicions per poder fer front a la situació de crisi actual a causa dels efectes de la Covid-19.

L'acord entre ambdues associacions permetrà tenir més representativitat davant l'ens públic per poder lluitar junts per aconseguir els objectius comuns que s’han establert conjuntament. "La FEDCAT engloba els diferents gremis de perruqueria i estètica de Catalunya i són molts els avantatges que podem aconseguir en el sector si estem units i vetllem pels nostres interessos", asseguren des del gremi.

Per tal de mostrar que les empreses del sector mantenen tots els protocols dissenyats per la Generalitat de Catalunya, des del Gremi Artesà d'Estètica i Bellesa de Catalunya, i ara juntament amb la FEDCAT, s'ha establert aconseguir una rebaixa de l'IVA; accions davant la Covid-19, demostrant que els centres adherits són segurs; la regularització professional del sector; i la negociació del conveni col·lectiu.

Edicions locals