Gallo compra el fabricant de menjar asiàtic Ta-Tung

L'objectiu del grup és accelerar el creixement d'aquesta firma de plats precuinats orientals

Economia

Gallo compra el fabricant de menjar asiàtic Ta-Tung
Gallo compra el fabricant de menjar asiàtic Ta-Tung

Pastas Gallo, líder al mercat en pastes alimentàries, ha adquirit el fabricant de plats precuinats de menjar asiàtic Ta Tung. Es tracta de la primera adquisició de la companyia des que l'any passat va ser adquirida per Proa Capital.

L’objectiu de Gallo és accelerar el ritme de creixement de Ta-Tung els pròxims anys, una firma dedicada a la fabricació i comercialització de productes refrigerats típics de la gastronomia oriental, amb un catàleg que inclou plats típics de la Xina, el Japó, l'Índia, Tailàndia i Cambodja.

La seva facturació va rondar els 15 milions d’euros l'any passat. A més, Ta-Tung també té presència a l'exterior, amb productes que es comercialitzen a Portugal, França i Itàlia, en botigues d'alimentació especialitzada i en gran distribució.

La incorporació de Ta-Tung al grup Gallo suposa l'ampliació de noves referències de fresc a la cartera de la firma granollerina, que inclou pastes i salses, principalment. Tots els productes de Ta-Tung s'elaboren artesanalment a Sant Vicenç dels Horts en unes instal·lacions de 7.300 metres quadrats, una planta que s’afegeix ara als centres de producció de Gallo a Granollers, El Carpio (Còrdova) i Esparreguera.

Aquesta operació suposa la segona incursió de Pastas Gallo en el negoci del menjar asiàtic després d’incorporar al seu catàleg els noodles en gotet arran d’un acord amb la japonesa Nissin, una operació que va concloure l’any passat.

Edicions locals