L'Ajuntament facilita ajuts per a la promoció esportiva per als nens i nenes d'entre 6 i els 16 anys

El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 30 de setembre

Esports

L'Ajuntament facilita ajuts per a la promoció esportiva per als nens i nenes d'entre 6 i els 16 anys
L'Ajuntament facilita ajuts per a la promoció esportiva per als nens i nenes d'entre 6 i els 16 anys

El període de sol·licitud de l'adjudicació d'ajuts públics per a la promoció de l'esport per a nois i noies de 6 a 16 anys empadronats a Granollers romandrà obert fins al 30 de setembre. D'aquesta manera, el consistori granollerí vol continuar un any més incentivant la pràctica esportiva a la capital del Vallès Oriental. Els pares/mares o tutors majors d'edat en nom i representació dels esportistes menors que vulguin demanar-ho han de demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 842 67 58 de 9 a 14 h i podran anar presencialment a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament de la Porxada.
 

A causa de la pandèmia, l'Ajuntament recomana fer la tramitació en línia amb certificat digital o amb els sistemes d'identificació IDcatMòbil o Cl@ve. Els documents a presentar —sol·licitud d'ajuts econòmics, documentació i autorització consulta de dades del sol·licitant, documentació i autorització consulta dades d'altres membres unitat familiar i l'autorització d'assistència en l'ús de mitjans electrònics, que en cas de fer la tramitació amb certificat digital no cal aportar aquest document— han d'estar signats i es poden enviar també a la direcció beques@granollers.cat, indicant el nom, document d'identitat, telèfon, nombre de persones majors de 16 anys que hi ha la unitat familiar i el domicili on fer-los arribar.

Igualment, per qui ho prefereixi, també es pot enviar la documentació requerida per correu postal adreçada a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (carrer de Sant Josep, 7, 08401, Granollers). I per a més informació, es pot consultar el web www.granollers.cat/coronavirus/beques.

 

 

Per correu postal: També podeu enviar la documentació per correu postal adreçat a

SI US CAL MÉS INFORMACIÓ :

Edicions locals