El Màster de Bàdminton Sub 15 i Sub 19 'Memorial Guadalupe Burgos Sánchez' estrena la temporada nacional

Prop de 85 jugadors provinents d'arreu de l'estat han participat del torneig

Esports

En dobles masculí Sub 19 els granollerins Iván Valenzuela i Sergi Alcalà es van emportar la final enfront de Carlos Iglesias i Marcos Rodríguez (Portmany i Pitiús)
En dobles masculí Sub 19 els granollerins Iván Valenzuela i Sergi Alcalà es van emportar la final enfront de Carlos Iglesias i Marcos Rodríguez (Portmany i Pitiús) | Xavier Solanas

Durant els dies 5 i 6 de setembre, el Pavelló Congost de Granollers ha estat la seu de la primera competició de la temporada on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de Bàdminton de les categories Sub 15 i Sub 19. Prop de 85 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, Navarra, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.

En el Màster Sub19, la victòria d'Amaia Torralba (Belmecher) sobre Marta González (Granollers) en individual femení i Carlos Iglesias (Portmany) sobre Adrián Oncina (El Campello) en el masculí. Triomf també eivissenc en dobles mixt amb Marcos Rodríguez i Rio Abril (Portmany i Pitiús) com a protagonistes que van vèncer en la final als locals Hugo Ruz i Martina Marès (Granollers). En dobles femení, les protagonistes de la final individual, Amaia Torralba i Marta González (Belmecher i Granollers), van aconseguir la victòria sobre Rio Abril i Paula Llavero (Pitiús i Eivissa) en tres sets, i ajustat també el resultat de dobles masculí on els locals Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) es van emportar la final enfront de Carlos Iglesias i Marcos Rodríguez (Portmany i Pitiús) a la final per 21-19, 16-21 i 22-20.

En la categoria sub15, gran victòria de Jofre Comella (Granollers) que va vèncer en individual masculí enfront d'Adolfo López (Oviedo), en individual femení, Laura Anglada (Huelva) es va imposar a Rocío Martín (Benalmàdena). En dobles masculí, els germans Joan i Marc Guasch, van aconseguir un gran triomf davant Jesús de Burgos i Adolfo López (Oviedo) amb un resultat final de 21-19, 17-21 i 25-23. Les granollerines Diana Kosenkova i Silvia Muñoz van derrotar en la final a Carla Pérez i Carla Ruiz (Huesca). En dobles mixt, Nerea Eraso i Javier Barrios (Belmecher i Soria) van superar als eivissencs Yulien Gil i Ainhoa Cabrera (Portmany i Eivissa).

Aquest  vuitè Màster sub15 i sub19 de Granollers ha estat organitzat per l'Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD), Univers Dona i Suport a l'Esport Base (ADB) i el patrocini de Babolat i Iberdrola, LaLigaSports, Toyota, MGS Segurs, Loterias i apostes de l'estat i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

Tots els beneficis d'aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per a ajudar en la seva lluita contra la Leucèmia.

 

Edicions locals