Pimec inicia nous projectes d’inserció laboral per a joves

Els projectes estan pensats per acompanyar empreses i persones en situació d’atur durant els pròxims 11 mesos

Economia

Pimec inicia nous projectes d’inserció laboral per a joves
Pimec inicia nous projectes d’inserció laboral per a joves

La patronal de la petita i mitjana empresa, Pimec, ha posat en marxa 7 projectes d’inserció laboral dins del marc del Projecte Singulars 2020, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el Pla Nacional de Garantia Juvenil, amb l’objectiu d’aconseguir la incorporació al mercat de treball de més de 450 joves.

Per desenvolupar aquests projectes, Pimec participa en diferents aliances creades amb diverses entitats, com ara ajuntaments, consells comarcals, centres formatius i serveis locals d'ocupació, repartides entre les comarques del Bages, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Gironès i Baix Llobregat.

Aquests projectes tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16-29 anys oferint-los una formació professionalitzadora, i una tutorització i seguiment personalitzat, apropant-los i orientant-los cap a les necessitats laborals del teixit productiu del territori.

Al Vallès Oriental el projecte porta per nom Connecta Jove VO. Hi participaran 75 joves que es formaran en la indústria 4.0 (manteniment industrial, muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques, robòtica, màrqueting digital i automatització logística). En aquest projecte també hi participen el Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ajuntament de les Franqueses del Vallès, Servei d’Ocupació de la Vall del Tenes, Granollers Mercat EPE, CIEF Formación, ISOVERI Formació, Eurecat i Centro Tecnológico Leitat.

Edicions locals