La Llotja del Disseny torna a la Porxada amb una edició pensada per als més petits

La Petita Llotja aplegarà desenes de creadors i dissenyadors de productes infantils

Economia

La Llotja del Disseny torna a la Porxada amb una edició pensada per als més petits
La Llotja del Disseny torna a la Porxada amb una edició pensada per als més petits

La plaça de la Porxada acollirà dissabte, durant tot el dia, la Petita Llotja, la primera de les edicions temàtiques del 2020 de la Llotja del Disseny. Una edició pensada perquè el públic familiar pugui conèixer petits creadors i dissenyadors de productes fets a mà i amb activitats paral·leles per amenitzar l'esdeveniment.

En aquesta edició, la Petita Llotja reunirà un ampli ventall de propostes infantils amb estils diversos i cares diferents però amb una característica en comú: "una elevada qualitat, una idea clara per la innovació en els materials utilitzats i una estètica fora del que és habitual", apunten els organitzadors.

Entre d'altres, hi haurà moda infantil independent de la mà de Santa Bàrbara; nines fetes a mà i peluixos artesans de Pimienta y Purpurina; il·lustracions de la marca de Cardedeu Maraki en bicicleta; i les joguines infantils de Guineuoak o de Ginko Artesano entre d'altres.

D'altra banda, com és habitual, també hi haurà activitats paral·leles, com teatre, concerts i tallers educatius per als més petits. D'11 a 12 h hi haurà una sessió de contacontes amb Contes d'en Momo; de 18 a 19, Arsènic Espai de Creació oferirà una sessió de teatre per als més petits; i tot seguit hi haurà una sessió de balls i danses per a totes les edats amb el Grup Trencamandres i un concert infantil. A més, durant tot el dia, les nimfes de Niu de Llum pintaran la cara dels més menuts amb els seus animals o personatges preferits.

Edicions locals