Els busos del TransGran reprenen la freqüència habitual dels dies feiners

El servei es va veure reduït arran de la situació de crisi sanitària i ara es recupera coincidint amb l'inici de curs escolar

Societat

Dilluns es restablirà el servei de TransGran, el transport urbà de la conurbació de Granollers, durant els dies feiners. El funcionament dels busos es va veure reduït a causa de la situació d’emergència produïda per la Covid-19 i ara, coincidint amb l’inici del curs escolar, es reprèn l’activitat però es manté l’oferta reduïda els caps de setmana i festius.

A més, l'Ajuntament de Granollers recorda a les persones usuàries l’obligatorietat de dur mascareta i s’insisteix a seguir les mesures de prevenció i seguretat.

Els horaris de les línies de bus urbà a partir del dilluns 14 de setembre són:

L1 – Can Gili-La Torreta-Can Gili: freqüència de bus cada 20 minuts en dies feiners. Els dissabtes la freqüència serà cada 60 minuts, i els diumenges i festius també serà cada 60 minuts. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa, amb inici a l’Hospital i finalització a Can Gili.

L3- Plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta-Hospital: freqüència de bus cada 30 minuts en dies feiners. No hi ha servei els dissabtes ni festius. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa.

L20- Can Bassa-Can Mònic-Bellavista (Pl. Major de Bellavista): ofereix servei els dissabtes feiners, els diumenges i festius, amb una freqüència de bus cada 60 minuts. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa, amb inici a Bellavista i finalització a Can Bassa.

L21- Can Bassa-Hospital: freqüència de bus cada 30 minuts de dilluns a divendres feiners. No hi ha servei els dissabtes ni festius. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa.

L22- Estació de França-Bellavista: freqüència de bus cada 30 minuts de dilluns a divendres feiners. No hi ha servei els dissabtes ni festius. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa, amb inici a la plaça Major de Bellavista i finalització a l’Estació de França.

L6- Corró d’Avall-Hospital-Granollers Centre-Can Bassa: freqüència de bus cada 30 minuts de dilluns a divendres feiners. No hi ha servei els dissabtes ni festius. El mateix s’aplica al recorregut a la inversa, amb inici a l’Ajuntament de les Franqueses i finalització a Can Bassa.

Edicions locals