Els professionals de l'Hospital reprenen les mobilitzacions

Reclamen millores laborals i econòmiques, així com més personal i millor protecció tant per als treballadors com per als usuaris

Societat

Una de les mobilitzacions dels professionals de l'Hospital, fa uns mesos
Una de les mobilitzacions dels professionals de l'Hospital, fa uns mesos

Els treballadors de l'Hospital de Granollers reprenen aquest dimecres al vespre les concentracions per reivindicar una sanitat pública i de qualitat al Vallès Oriental –la comarca catalana amb menys llits hospitalaris per habitant–, més recursos, més drets, més seguretat i millors condicions laborals i econòmiques per als professionals que hi treballen, així com una valoració digna dels treballs de cures.

La concentració tindrà lloc dimecres (19 h) al carrer Francesc Ribas, entre les dues rotondes de davant l'Hospital, i respon a la convocatòria del comitè d'empresa del centre sanitari, format per CCOO, UGT, MC i SATSE. El comitè recorda la importància de respectar les mesures de protecció i distància a causa de l'estat de pandèmia.

L'última mobilització dels treballadors de l'Hospital va ser el 8 de juliol amb una cadena humana que va envoltar part de l'edifici històric de l'Hospital, tot i que les concentracions s'havien succeït cada dimecres des de l'abril. De fet, al juny també van traslladar les seves reivindicacions a la Porxada, on van lliurar una carta a l'alcalde i president de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Josep Mayoral.

 

Edicions locals