Crazy Rockets encetarà el cicle Dnit al Gra

Divendres l'equipament juvenil acollirà la banda granollerina de clàssics del rock'n'roll

Cultura

Crazy Rock encetaran el cicle d'oci nocturn Dnit al Gra
Crazy Rock encetaran el cicle d'oci nocturn Dnit al Gra

Divendres (21.30 h), el concert amb Crazy Rockets encetarà el DNit, la programació d'oci nocturn del Gra. El grup granollerí de versions recupera els clàssics del rock'n'roll i del rockabilly dels anys 50 i els hits dels 60, 70 i 80: Elvis Presley, Chuck Berry... i bandes sonores com Grease o Footloose. Crazy Rockets han actuat per tot l'Estat; el concert, que tindrà lloc a l'aire lliure, a la terrassa del Gra, és una oportunitat per gaudir del seu directe.

L'activitat, amb control d'accés i aforament limitat, es farà amb les mesures higièniques i sanitàries establertes: mascareta obligatòria, separació física d'un metre i mig, i gel hidroalcohòlic. S'ha previst transmetre'l via streaming pels canals d'Instagram i de Youtube del Gra. Per tenir entrada, cal enviar un whatsapp al telèfon 620 655 001 amb les dades personals. Cada persona podrà demanar-ne un màxim de 4. En cas de pluja, es farà dins del Gra.

El 2 d'octubre (21 h) serà el torn del cantautor Roigé, amb peces íntimes i personals de worldmusic i fusió. L'artista presentarà al Gra el seu darrer treball, Ingràvid.

El 23 d'octubre (21 h) la cantautora Irene Ferioli oferirà Manifest de tendresa, el seu  primer treball, acompanyada del guitarrista Bartolomeo Barenghi: un recull de temes propis i versions amb influències del jazz,  la música llatina, el pop i la música de Brasil.

Zesc (Judit M. Gené, teclats i veu; Francesc Gil, guitarra i veu; i Quentin Lionmane, bateria) seran al Dnit el 13 de novembre (21 h).  Un grup nascut el 2019 que ha estat semifinalista del Proyecto Demo 2019 de Radio 3 i seleccionat en la darrera edició del Sona 9, amb una música que explora estils com el noisepop i la psicodèlia.

El 20 de novembre (20 h), l'escenari de l'equipament de Joventut s'obre als joves i les joves que vulguin mostrar les seves creacions, arts i habilitats escèniques davant del públic (més informació i inscripcions fins un dia abans de l'activitat a: www.grajove.cat).

Tancarà l'any, el 4 de desembre (21 h), la cantautora de la comarca Laia Llach, una mostra de sensibilitat, tendresa i excel·lència creativa. Una veu que ha fet duet amb Cesc Freixas en el tema Me l'estimo, és Granollers, la campanya de promoció del comerç de proximitat.

Les actuacions del Dnit s'adaptaran a les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries. L'entrada és gratuïta.

Edicions locals