L'AEE Escola Pia torna als entrenaments després del confinament

Ho fa seguint els nous protocols adaptats a la prevenció de la Covid-19

Esports

Després de 6 mesos d’inactivitat a causa de la Covid-19, la totalitat del planter va poder tornar a entrenar al Pavelló Municipal el Congost
Després de 6 mesos d’inactivitat a causa de la Covid-19, la totalitat del planter va poder tornar a entrenar al Pavelló Municipal el Congost | Escola Pia Handbol

El 8 de setembre l’Associació Esportiva Escolar Escola Pia Granollers va reprendre els entrenaments per preparar la temporada 2020/21 del seu equip d'handbol sènior masculí, que milita a Segona Catalana.

 

Després de 6 mesos d’inactivitat a causa de la Covid-19, la totalitat del planter va poder tornar a entrenar al Pavelló Municipal el Congost. La represa es va fer seguint el nou protocol: abans de realitzar l’activitat, es desinfecten porteries, banquetes, pilotes i tot el material que s’utilitzi de la instal·lació. Per altra banda, els integrants entren a la instal·lació d’un en un mesurant-se la temperatura amb mascareta i desinfectant-se les mans amb gel hidroalcohòlic. 

Així doncs, es dóna per iniciada la pretemporada per l’Handbol Escola Pia Granollers, que està a l’espera que la Federació Catalana d’Handbol defineixi el calendari definitiu de la competició, previst pel primer cap de setmana d’octubre.

Edicions locals