Nova edició de la Gran Fira al Carrer, aquest dissabte

Al carrer hi haurà la meitat de parades, unes 50, mentre que la resta d'establiments faran promocions a l'interior de les botigues

Economia

Nova edició de la Gran Fira al Carrer, aquest dissabte
Nova edició de la Gran Fira al Carrer, aquest dissabte

Les associacions de comerciants Gran Centre i Comerç de Dalt organitzen aquest dissabte, 19 de setembre, una nova edició de la Gran Fira al Carrer, una acció de comerç a la via pública per mostrar la gran varietat de productes, comerços i serveis de la ciutat. Com en les edicions anteriors, la Gran Fira al Carrer tindrà un format de fira estocs.

Aquesta edició comptarà amb un 50% de participants al carrer –unes 50 parades–, per garantir més espai per als compradors i complir totes les mesures de prevenció i seguretat d'acord amb els protocols marcats.

L'altre 50% de comerços i serveis participants ho faran des de l'interior de les botigues, on també oferiran descomptes i ofertes de temporada. En aquest cas, els establiments que no tinguin parada al carrer tindran un distintiu a la porta que indicarà que també fan ofertes i descomptes al seu interior.

La Gran Fira al Carrer d'aquest setembre tindrà lloc al voltant dels carrers Anselm Clavé, Sant Roc i Santa Anna i de les places de l'Oli, Perpinyà i Maluquer, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

Edicions locals