L'absolut de waterpolo del CNG, comença la fase prèvia de Copa Catalunya amb una victòria

Dimecres, en el partit que el va enfrontar amb el CN Vallirana, va guanyar a casa per 22 a 8

Esports

L'equip absolut ha guanyat a casa el primer partit de temporada de Copa Catalunya davant el Vallirana
L'equip absolut ha guanyat a casa el primer partit de temporada de Copa Catalunya davant el Vallirana | CNG

Primera victòria de la nova temporada per a l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers (CNG) en la represa de la competició dimecres en el partit que el va enfrontar amb el CN Vallirana per 22 a 8. Va ser el primer encontre disputat després de la llarga aturada per la pandèmia, i amb què s’inicia la fase de grups de Copa Catalunya, on el CNG participa del grup C. Tot i que a l’equip de Tomàs Bruder li han d’arribar reforços, les sensacions van ser molt bones en aquest primer partit de temporada.

A priori, el partit era fàcil. I el resultat així ho va acabar reflectint. El CNG, que és equip de 1a Divisió Estatal, va rebre el CN Vallirana, rival de 1a Catalana. La diferència de categoria i el fet de jugar a casa, va ser un avantatge pels locals, que van dominar el partit des del primer moment, amb un visitant que sempre va anar a remolc. Els de Brudervan fer una gran feina a piscina, aprofitant aquest partit per entrar en dinàmiques de joc i de competició.
 
Aquesta fase eliminatòria per accedir a la divisió estatal, es disputa a una única volta. Superat al Vallirana, els granollerins s’hauran d’afrontar dimecres vinent a les 20:45 h al Rubí de 1a Divisió Estatal. En igualtat de categoria, però amb el punt a favor de disputar-se de nou a casa.
 
Pel que fa al públic, des del CNG informen que per respectar els protocols de seguretat i aforaments, tant els participants com el públic assistent accediran als partits per la porta d’accés habilitada als Jardins de Lluís, seguint en tot moment les mesures establertes.

Edicions locals