Torna la 2a edició de la Natació Fest al CNG

Després de l’èxit de la primera edició de la Natació Fest celebrada al mes de juliol, es fa una segona jornada lúdica i esportiva per apropar l’esport de la natació de competició als infants

Esports

| CNG

Després de l’èxit de la primera edició de la Natació Fest celebrada al mes de juliol, la jornada lúdica i esportiva per apropar l’esport de la natació de competició als infants torna al Club Natació Granollers (CNG). Amb les màximes garanties de seguretat i higiene donada la situació del moment, el club acollirà novament aquesta matinal que tindrà lloc aquest dissabte, amb la voluntat de donar a conèixer als nens i nenes nascuts entre els anys 2011 i 2015, aquest esport aquàtic individual però que s’entrena i es practica de forma col·lectiva.

La Natació Fest donarà inici a les 11 h i pretén que els participants descobreixin aquest esport mitjançant jocs d’aigua, circuits d’habilitats aquàtics, entre d'altres, i introduint tècnica, a càrrec d’entrenadors especialitats en aquest esport de competició, i que com d’altres, és transmissor de valors com el sacrifici, l’esforç, capacitat de superació personal, tenacitat, la responsabilitat i el compromís. 

Per tancar la jornada de dues hores de durada, es realitzarà una exhibició de l’equip absolut de la secció esportiva de natació del CNG, on els participants podran veure en acció els nedadors federats de l’entitat. D’aquesta manera, els nens i nenes que participin en la Natació Fest tindran una visió més àmplia de l’esport on hauran pogut, a més a més, descobrir el vessant més competitiu de la natació, provar les diferents disciplines que es poden fer, reforçar les seves habilitats aquàtiques i inclús fer nous amics i amigues.

Per a participar en la Natació Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web del CNG. Una jornada, que a més a més, rep el suport de Turboi de BonpreuEsclat Granollers (C/ de Roma), que col·labora amb un esmorzar per a tots els participants.

Edicions locals