Mercè Tusell (CTG) guanya el triatló de llarga distància d'Empuriabrava

En categoria masculina, Alberto Casado, també del CTG, ha assolit la quarta plaça

Esports

Tusell ha aconseguit una victòria a la primera prova de la temporada
Tusell ha aconseguit una victòria a la primera prova de la temporada | JD Triatló World


El Club Triatló Granollers (CTG) ha destacat en la primera oportunitat que ha tingut de competir dimarts a Empuriabrava (Girona), després del confinament i totes les mesures de contenció i precaució que ens han afectat i afecta en aquesta època de la Covid-19. La triatleta de Caldes de Montbui i membre del CTG, Mercè Rusell, s'ha imposat amb autoritat i un crono de 4 h 05 min. 12 s, ratificant-se com a una de les principals especialistes en triatló de mitja i llarga distancia, tant en l'àmbit català com estatal.
 

Pel que fa a la categoria masculina, el triatleta del CTG, Alberto Casado, és qui ha brillat a la prova gironina. Després d'ocupar diverses posicions de podi en la curta distancia, en aquesta prova de llarga distància, Casado ha quedat quart a menys d'un minut del podi absolut, amb un temps de 3 h 33 min. 22 s, mostrant les seves aptituds en qualsevol de les modalitats del triatló.

Destacar també a un altre triatleta granollerí, Rubén Ramajo, que amb un crono de 3 h 53 min.16 s, ha ocupat la dotzena posició, així com una àmplia participació d'altres representants del CTG, que ho varen fer a la modalitat Olímpica, on va sobresortir Blanca Sanroma amb un temps de 2 h i 20 minuts com a sisena absoluta i primera amb la categoria de Màster 40.  

 

 

Edicions locals