El punt local de Granollers de Reempresa, el que més empreses cedeix

També és un dels que registra més casos d'èxit de la demarcació, vuit durant l'últim any

Economia

Acord entre Gran Centre i la CECOT, signat el desembre de 2018 I Arxiu
Acord entre Gran Centre i la CECOT, signat el desembre de 2018 I Arxiu

L’àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació i la patronal CECOT van lliurar dilluns, en el marc del Saló BizBarcelona –el Saló de l’Ocupació–, els Premis Reempresa, un reconeixement a l'esforç i els resultats obtinguts pels 35 punts locals Reempresa que actualment hi ha a la demarcació de Barcelona.

L’Ajuntament de Granollers va ser doblement guardonat en aquesta edició dels premis. D’una banda per ser el punt local de la demarcació amb major nombre d’empreses cedents (31), seguit de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, amb 29, i de l’Ajuntament de Sabadell, amb 15.

D’altra banda, l’Ajuntament de Granollers també va rebre un reconeixement per ser una de les tres entitats o institucions amb major nombre de casos d’èxit acreditats (8 casos d’èxit), juntament amb els consistoris de Santa Coloma de Gramenet (8) i Badalona (7) i la Fundació Tecnocampus Mataró (9 casos d’èxit).

Durant el lliurament de premis, la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor, va destacar el paper dels ajuntaments en la sortida de la crisi actual i va assegurar que "hem d’enfortir les economies locals perquè una economia local forta és una economia de país forta". El secretari general de la CECOT, David Garrofé, va assegurar que "Reempresa funciona perquè hi ha administració i tècnics que treballen cada dia per ajudar a emprenedors i empresaris a seguir mantenint viu el teixit empresarial".

La Diputació de Barcelona i la CECOT treballen conjuntament per consolidar el projecte Reempresa com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses mitjançant la transmissió de negocis en funcionament per part d’empresaris que desitgen cedir la seva activitat a persones reemprenedores o empreses que volen adquirir-les i fer-les créixer.

Edicions locals