Neix el Cabana Market, un nou mercat artesanal jove

Serà una mostra dels aficionats al disseny independent, dissabte a la plaça de l'Església

Economia

Neix el Cabana Market, un nou mercat artesanal jove
Neix el Cabana Market, un nou mercat artesanal jove

La plaça de l’Església de Granollers acollirà aquest dissabte, d’11 a 22 h, el Cabana Market, un nou mercat artesanal jove que comptarà amb una dotzena de parades, animació i diversos espectacles.

Aquest petit mercat dels aficionats al disseny independent parteix de la idea de Tània León, una estudiant de 19 anys d'Arts Plàstiques i Disseny, i d'Oriol Rodríguez, un jove de 16 anys, estudiant de secundària, que, en funció de la resposta d'aquesta primera edició no descarten créixer més endavant amb l'objectiu de donar a conèixer les petites i mitjanes empreses del sector, així com el talent de joves artistes de la comarca.

El mercat compta amb la col·laboració del projecte de Suport a Iniciatives Juvenils del Gra, que ajuda a "fer de trampolí de tots els joves que vulguin portar a la pràctica la seva idea emprenedora". Així, durant tot el dissabte, a la plaça de l'Església hi haurà diversitat de parades d'artesania i altres productes, actuacions artístiques juvenils, tallers per a infants i també accions de solidaritat.

Edicions locals