L'OCGr reprèn els recitals amb un clam de suport a la cultura

El concert, diumenge al TAG a les 19 h, inclourà una peça de Vivaldi en record a les víctimes de la Covid-19

Cultura

La formació, dirigida per Corrado Bolsi, torna a l'escenari del TAG I Foto: Arian Botey / TAG
La formació, dirigida per Corrado Bolsi, torna a l'escenari del TAG I Foto: Arian Botey / TAG

Amb moltes ganes de cultura! Aquest és el títol que ha triat l'Orquestra de Cambra de Granollers (OCGr) per tornar a oferir un recital al Teatre Auditori de Granollers (TAG), després de mesos sense programació aran de la pandèmia. L'OCGr ha volgut, doncs, reivindicar la cultura i la música en directe, "per fer gaudir i omplir la sala, i deixar que la música ompli les ànimes", apunten des de l'orquestra.

Per a aquest primer concert de represa de l'activitat, l'OCGr, dirigida per Corrado Bolsi, ha triat La Major núm.4 per a cordes d'Antonio Vivaldi, per interpretar-la com a homenatge a les víctimes de la Covid-19. El repertori també inclourà el Concert per a violí, oboè i cordes en Do menor de J.S. Bach, el Vals de la Serenata per a cordes en Do Major op.48 de Txaikovski, el Nocturn del Quartet núm. 2 de Borodin, els Choros núm. 1 de Villa-Lobos, i la Dansa Hongaresa núm. 5 de Brahms. El concert obrirà una temporada plena de reptes per a les formacions residents.

Més propostes

Després d'aquest inici de temporada, l'OCGr prepara també un altre recital per al TAG, Música mítica, que hi arribarà al novembre. El Cor de Cambra també pujarà a l'escenari del Teatre Auditori, en aquest cas a l'octubre amb Renaissance.

Edicions locals