A judici els dos acusats de violar una noia de 18 anys als lavabos d'una discoteca

La Fiscalia demanaset anys de presó per als dos processats per abús sexual al 2046

Societat

A judici els dos acusatsde violar una noia de 18 anys als lavabos d'una discoteca
A judici els dos acusatsde violar una noia de 18 anys als lavabos d'una discoteca

La secció segona de l’Audiència de Barcelona va començar dimarts el judici als joves David H.A. i Gerard S.A, els dos presumptes autors d'abús sexual amb penetració a una noia de 18 anys als lavabos de la discoteca 2046, al polígon Jordi Camp. El judici es reprendrà novament aquest divendres.

El judici, previst inicialment per al novembre de l'any passat, es va suspendre fins a l’abril d’aquest any, quan la vista es va suspendre de nou per l’aturada de l’activitat judicial. La Fiscalia demana una pena de 7 anys de presó per a cada processat i la prohibició d'apropar-se a la víctima a una distància inferior a 500 metres, així com de comunicar-s'hi per qualsevol mitjà durant 8 anys. També hi suma 7 anys més de llibertat vigilada, i 10.000 euros d'indemnització per danys morals a la víctima, que ha necessitat teràpia psicològica.

Els fets van passar el 14 d'abril de 2017 a l'interior de la discoteca, quan, segons l'auto de processament, la víctima va acompanyar un dels acusats a l'interior del lavabo, on ell, “amb ànim de satisfer el seu desig sexual”, va baixar els pantalons i les calces a la noia i la va penetrar vaginalment en contra de la seva voluntat.

Després, l'altre processat "va entrar immediatament al lavabo i, sense deixar que es pugés els pantalons, també va penetrar-la", mentre li deia "m'he escorregut a dins per gossa", "perquè ets dona, que si no et pegava", relata la Fiscalia. A més, l'home va marxar amb el calçat d'ella, que "va quedar-se en estat de xoc i angoixada".

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dos joves a la mateixa discoteca poc després dels fets, on van continuar ballant. L'endemà, el jutjat d'instrucció número 4 de Granollers va acordar presó provisional per als dos processats.

El cas va despertar una gran indignació entre la societat vallesana i va posar en dubte l'actuació de la discoteca davant l'agressió sexual d'una de les seves clientes. A més, també va generar polèmica que el cas fos qualificat d’abús per part de la Fiscalia i no d'agressió o violació, en considerar que no hi va haver violència o intimidació.

Edicions locals